Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.

Finarte

Finarte on laadustaan tunnettu

Finarte on suomalainen mattojen valmistaja ja perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1985 lähtien. Finarte matoissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, vastuullinen tuotanto sekä perinteiset käsityötaidot, joiden lopputuloksena ovat monipuolisuudestaan ja tyylikkyydestään kiitetyt matot, tyynyt, vilti ja muut sisustustuotteet.

Vastuullisesti tuotetut Finarte-matot

Finarte panostaa vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen valitsemalla huolellisesti materiaalit ja valmistusmenetelmät. He käyttävät esimerkiksi luonnonkuituja, kuten villa, puuvilla ja sisal, sekä kierrätysmateriaaleja Finarte mattojen valmistuksessa.

Finarte on myös sitoutunut yhteiskuntavastuuseen ja työskentelee aktiivisesti parantaakseen tuotannon eettisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Yritys tekee yhteistyötä käsityöläisten ja valmistajien kanssa eri puolilla maailmaa, edistäen reilua kauppaa ja työoloja.

Finarte kruunaa modernin sisustuksen

Finarte mattojen suunnittelu lähtee usein Skandinaavisesta tyylistä, ja ne sopivat hyvin moderniin sisustukseen. Finarten matot ovat saaneet tunnustusta niiden korkeasta laadusta, tyylikkäästä muotoilusta ja kestävyydestä. Ne sopivat monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin, ja niiden avulla voi luoda kotiin lämpöä, tyylikkyyttä ja persoonallisuutta. Heidän mattojaan voi löytää niin kodeista, hotelleista, ravintoloista kuin julkisista tiloistakin. 

Valikoimassa suositut Finarte-matot

Mattoliike Niemen valikoimasta löydät kaikki näyttävimmät ja suosituimmat Finarte matot:
Finarte Dyyni, Finarte Atrium, Finarte Kortteli, Finarte Saaristo, Finarte Terttu sekä paljon paljon muuta.