Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.

VM-Carpet

VM-Carpet on arvostettu mattojen valmistaja, joka on vakiinnuttanut asemansa alallaan yli vuosikymmenen ajan. Yritys on ansainnut maineensa korkealaatuisten mattojen valmistajana, jotka yhdistävät perinteisen käsityön ja modernin suunnittelun taidokkaasti. Sen intohimo mattojen valmistusta kohtaan näkyy tuotteiden huolellisessa suunnittelussa, laadukkaissa materiaaleissa ja innovatiivisissa valmistusmenetelmissä.

VM-Carpetin tarina juontaa juurensa vuoteen 1973, jolloin perustajat Arto ja Aino Viita-aho aloittivat oman mattoja valmistavan yrityksensä. Heidän tavoitteenaan oli luoda mattoja, jotka eivät ainoastaan täyttäisi asiakkaiden tarpeita, vaan myös heijastaisivat suomalaisen muotoilun ja käsityön parhaita perinteitä. Tämä visio on edelleen läsnä VM-Carpetin kaikessa toiminnassa ja VM-Carpet mattojen ulkoasussa.

VM-Carpet – monipuoliset matot eri tarpeisiin

VM-Carpet matoissa käyttää valikoidusti laadukkaita materiaaleja, kuten villaa, puuvillaa ja silkkiä, jotta matot kestävät aikaa ja tarjoavat käyttäjilleen korkeaa mukavuutta ja toiminnallisuutta. Lisäksi yritys tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa, jotta mattojen ulkonäkö ja kuviointi olisivat ainutlaatuisia ja taidokkaita.

VM-Carpetin tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Se kattaa erilaiset mattojen tyypit, kuten nukka-, kude- ja käsinkudotut matot sekä ryijyt. Lisäksi VM-Carpet mattoja on saatavilla laajalla valikoimalla erilaisia värivaihtoehtoja ja kuviointeja, joten jokainen asiakas voi löytää juuri haluamansa maton.

VM-Carpet -matot ovat vastuullisesti valmistettuja

VM-Carpetin sitoutuminen kestävään kehitykseen näkyy sen valmistusprosessissa ja eettisissä periaatteissa. Yritys käyttää ympäristöystävällisiä valmistusmenetelmiä ja pyrkii minimoimaan jätteen määrän. Lisäksi se huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa.

Vaikka VM-Carpet on saavuttanut mainetta ja menestystä, yritys ei ole unohtanut juuriaan eikä arvojaan. Yritys jatkaa käsityöperinteen vaalimista ja pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Yrityksen tavoitteena on luoda mattoja, jotka tuovat iloa ja kauneutta ihmisten koteihin ja ylittävät asiakkaiden odotukset laadun, suunnittelun ja kestävyyden osalta.

VM-Carpet -matot Mattoliike Niemeltä

VM-Carpet on todellinen suomalainen menestystarina, joka on kasvanut pienestä käsityöyrityksestä arvostetuksi ja tunnetuksi mattojen valmistajaksi. Sen jatkuva pyrkimys laatuun ja asiakastyytyväisyyteen tekee siitä johtavan toimijan alallaan. Olipa kyseessä koti, julkinen tila tai yrityksen sisustus, VM-Carpetin matot tuovat lisäarvoa tilaan ja ovat kestäviä investointeja pitkälle tulevaisuuteen.

Mattoliike Niemen valikoimasta löydät runsaan määrän VM-Carpet mattoja. Erityisen suosittuja ovat esimerkiksi VM-Carpet Hattara, VM-Carpet Esmeralda, VM-Carpet Silkkitie, VM-Carpet Elsa ja VM-Carpet Viita. Voit löytää myös ajoittain VM-Carpet Outlet -tuotteita valikoimastamme.