Svanefors

Tervetuloa Svaneforsin maailmaan, missä tyylikäs sisustus ja laadukkaat matot yhdistyvät luomaan kauniita koteja. Svanefors perustettiin Ruotsissa vuonna 1956, ja se on ollut jo vuosikymmenten ajan luotettava sisustustuotteiden tarjoaja.

Svaneforsin tarina

Svanefors on yritys, jonka tarina juontaa juurensa vuoteen 1956. Alun perin pienestä ompelimo- ja tekstiilikaupasta Ruotsissa, yritys on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella yhdeksi Skandinavian johtavista sisustustuotteiden tarjoajista. Svaneforsin perustajilla ja henkilökunnalla on vankka intohimo kauniisiin kankaisiin ja laadukkaisiin materiaaleihin, ja tämä intohimo heijastuu tuotteissa joka päivä.

Svanefors matot ja sisustustuotteet

Svanefors tarjoaa laajan valikoiman mattoja ja sisustustuotteita, jotka sopivat kaikenlaisiin koteihin ja tyyleihin. Valikoimasta löytyvät niin klassiset villamatot, moderneja kuvioita sisältävät matot kuin tyylikkäät ulkomatotkin. Svanefors tarjoaa mattoja, jotka tekevät kodeista viihtyisiä ja tyylikkäitä.

Sisustustyynyt: Svanefors tuo kotiin persoonallisuutta ja mukavuutta laajalla sisustustyynyjen valikoimallaan. Olipa tyylisi sitten skandinaavinen minimalismi tai värikäs boheemi löydät varmasti jotain kiinnostavaa Svaneforssilta. Valikoimasta löytyvät myös upeat verhot ja tekstiilit, jotka viimeistelevät sisustuksen ja antavat sille viimeisen silauksen.

Svanefors ja vastuullisuus

Svaneforsin tuotteet valmistetaan huolella ja laadusta tinkimättä. Yritys panostaa ekologisuuteen ja vastuullisuuteen, pyrkien valitsemaan materiaaleja ja tuotantotapoja, jotka minimoivat ympäristövaikutukset. Svanefors haluaa, että asiakkaat voivat nauttia kauniista kodeistaan hyvällä omallatunnolla.

Näytetään kaikki 43 tulosta