Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.

Kylpyhuoneen matot

Kylpyhuoneen matolla on tärkeä rooli tilan mukavuudessa ja tyylikkyydessä. Kylpyhuoneen matot tarjoavat pehmeän ja lämpimän alustan jaloillesi, samalla estäen liukastumisia ja suojaavat lattiaa kosteudelta.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia kylpyhuoneen mattoja, jotka vastaavat eri sisustustyylien tarpeisiin. Valikoimamme sisältää pehmeitä nukkamattoja, jotka tarjoavat mukavan ja miellyttävän tunteen jalkojen alla. Nämä matot imevät myös hyvin kosteutta ja pitävät lattian kuivana. Lisäksi tarjoamme vinyyli- ja muovimattoja, jotka ovat erityisen käytännöllisiä kylpyhuoneeseen, koska ne ovat vedenkestäviä ja helposti puhdistettavia. Näiden mattojen liukuestepohjat tai erityiset liukuesteominaisuudet varmistavat maton paikallaan pysymisen ja turvallisuuden kylpyhuoneessa.

Laadukas kylpyhuoneen matto 

Laadukas materiaalivalinta on tärkeä tekijä kylpyhuoneen maton valinnassa. Kylpyhuoneessa matto joutuu alttiiksi kosteudelle, joten on tärkeää valita materiaali, joka kestää hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Tarjoamme mattoja, jotka ovat valmistettu erityisesti kosteisiin tiloihin sopivista materiaaleista, kuten mikrokuidusta tai synteettisestä kuidusta, jotka eivät ime kosteutta itseensä ja kuivuvat nopeasti. Nämä matot ovat myös helppohoitoisia ja pestäviä, joten ne pysyvät raikkaina ja hygieenisinä pitkään.

Kylpyhuoneen matto on tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta ja tunnelmaa. Valikoimamme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri väreissä, kuoseissa ja tekstuuripinnoissa. Kylpyhuoneen matto on sekä käytännöllinen että tyylikäs lisä tilan sisutukseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä kylpyhuoneen matto, joka viihtyisän tunnelman kotiisi.