Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.

Woodnotes

Woodnotes on arvostettu suomalainen mattojen myyntiin erikoistunut yritys, joka on tunnettu ainutlaatuisista ja innovatiivisista tuotteistaan. Yritys on vahvasti sitoutunut korkeaan laatuun, kestävyyteen ja skandinaaviseen muotoiluun. Woodnotes-matot tarjoavat harmonisen yhdistelmän luontoa, tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta, mikä tekee siitä merkittävän toimijan alallaan.

Woodnotesin tarina alkoi vuonna 1987, kun perustajat Ritva ja Mikko Puotila päättivät yhdistää suomalaisen muotoilun ja käsityön mattojen valmistukseen. He halusivat luoda mattoja, jotka olisivat ekologisia, kestäviä ja ajattomia. Tämä lähestymistapa erottaa Woodnotesin muista mattojen myyntiin erikoistuneista yrityksistä.

Ekologiset Woodnotes-matot

Yrityksen nimi, Woodnotes, heijastaa sen vahvaa yhteyttä luontoon ja materiaaleihin. Woodnotes-matot valmistetaan luonnonkuiduista, kuten paperinarusta ja pellavasta, jotka ovat kestäviä ja ekologisia vaihtoehtoja perinteisille materiaaleille. Näiden luonnonkuitujen avulla matot ovat hengittäviä, allergiaystävällisiä ja helppohoitoisia.

Woodnotesin valikoima on monipuolinen ja sisältää erilaisia mattoja, joista jokainen on suunniteltu tarkasti ja huolellisesti. Yrityksen mattovalikoimaan kuuluu esimerkiksi kudotut matot, ryijyt ja räsymatot, jotka tarjoavat erilaisia rakenteita, värejä ja kuviointeja. Woodnotesin matot sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, olipa kyseessä moderni kaupunkikoti tai luonnonläheinen mökkimiljöö.

Vastuullisesti tuotetut Woodnotes-matot

Woodnotesin arvot perustuvat kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen. Yritys pyrkii minimoimaan ekologisen jalanjälkensä valitsemalla kestäviä materiaaleja ja käyttämällä resursseja tehokkaasti. Woodnotes-matot valmistetaan Suomessa paikallisten käsityöläisten toimesta, mikä edistää paikallista työllisyyttä ja osaamista.

Woodnotes-mattojen korkea laatu ja huolellinen valmistusprosessi tekevät niistä kestäviä ja pitkäikäisiä. Yritys panostaa valmistuksessaan laadukkaisiin materiaaleihin ja tarkkaan käsityöhön. Woodnotesin matot ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia, mikä tekee niistä ihanteellisia valintoja niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Kruunaa kodin ilme Woodnotes-matolla

Woodnotesin vahva läsnäolo kansainvälisillä markkinoilla on todiste sen laadukkaista ja arvostetuista tuotteista. Yritys toimittaa mattoja asiakkailleen ympäri maailmaa ja sen tuotteita löytyy useista tunnetuista sisustusliikkeistä ja verkkokaupoista. Woodnotesin matot ovat valloittaneet sisustusalan ammattilaisten ja designharrastajien sydämet ympäri maailmaa.

Mattoliike Niemen valikoimasta löydät suositut Woodnotes-matot. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!