SAN FRANCISCO / ASPEN GREEN-NUTRIA

SAN FRANCISCO

DESIGN RITVA PUOTILA

San Francisco matto on yhdistelmä erilaisista pysty- ja vaakasuorista raidoista ja alueista, jotka luovat rentoa ja luontevaa tunnelmaa sisustukseen. Kuosien yhdistelmät, värit ja luonnon materiaali mahdollistavat maton käytön erilaisissa sisustuksissa ja ympäristöissä. San Francisco maton päädyissä on käsinsolmitut hapsut(hapsujen pituus 9 cm), jotka mahdollistavat maton molemminpuolisen käytön. Matto on saatavilla myös kaikilla muilla viimeistelymahdollisuuksillamme. Paperilangan lujuus ja kestävyys ovat peräisin suoraan puukuidusta. Puukuitujen tiiviys ja Woodnotesin paperinarumattojen tiukka kudos takaavat, että paperinarumatto ei kerää pölyä, eikä matosta irtoa pölyä tai kuitua, mikä on tärkeä ominaisuus erityisesti pölyallergikoille. Materiaalit ja väriaineet ovat terveydelle turvallisia. Matot ovat kasvikuiduista kudottuja eikä niissä ole eläinperäisiä viimeistelyaineita, joten matot ovat 100 % vegaanisia.

San Francisco matolle on myönnetty Interior Innovation Iconic Awards 2017 Best of Best-palkinto. Palkinnon myöntää saksalainen muotoilua edistävä organisaation German Design Council.

Best of Best 2017′

 

sis. likaa hylkivän käsittelyn molemmilla puolilla)

Koot: Matot valmistetaan tilattujen mittojen mukaan. Maksimileveys on 250 cm ja maksimipituus 500 cm.

Materiaali: 86% paperinaru (kude), 14% puuvilla (loimi)

Viimeistely: Reunaommel ja ohut päätykäänne

Koot: n. 1,90 kg/m2

Paksuus: 6 mm

Suositeltava käyttöalue: Koti- ja kevyt julkitilakäyttö

Reunaommellut paperinarumatot päätyhapsuilla toimitetaan molemmin puolin likaa hylkiviksi käsiteltyinä ja on tarkoitettu molemmin puolin käytettäviksi. Pohjaamattomassa matossa suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla.

 

Varastossamme olevassa San Franciscossa on ommeltu reunaviimeistely ja ohut päätykäänne (ei hapsuja)

1 229,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 1 229,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,