Fanni K

Fanni K on on Tampereella vuonna 1954 perustetun Tammer Brands Oy:n luoma brändi, joka tarjoaa kodin sisustustuotteita ja elämäntyylin ratkaisuja. Yrityksen perustava ajatus on löytää kauneutta ympäröivästä maailmasta ja tuoda se asiakkaiden koteihin. Fanni K -tuotteet edustavat ajatonta tyylikkyyttä, laadukkuutta ja kestävyyttä, ja ne ovat suunniteltu sopimaan monenlaiseen sisustustyyliin.

Fanni K:n mattovalikoima on yksi brändin keskeisistä osa-alueista. Matot ovat valmistettu huolella valituista materiaaleista ja niissä yhdistyvät perinteiset käsityötekniikat ja moderni muotoilu. Fanni K:n matot tarjoavat pehmeän ja lämpimän tunteen jalkojen alla sekä lisäävät visuaalista miellyttävyyttä tilaan. Näissä matoissa kauniit kuviot, hienostuneet yksityiskohdat ja harmoniset väripaletit luovat erityisen tunnelman.

Yhtiö panostaa kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii valitsemaan ekologisesti ja eettisesti kestäviä materiaaleja tuotteisiinsa. Fanni K:n visio on luoda kauniita ja toiminnallisia tuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuovat iloa kodin sisustukseen. Fanni K -mattoihin kuuluu monenlaisia tuotteita eri väreissä, koossa ja kuvioissa, kaikki suunniteltu tuomaan lämpöä ja tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen. 

Mattoliike Niemen valikoimasta löydät suositus Fanni K -matot Suosittuja malleja ovat esimerkiksi Fanni K Hanki sekä Fanni K Aura, jotka ovat valmistettu 100% puuvillasta, ja joissa on kauniita ja maanläheisiä sävyjä.

Näytetään kaikki 7 tulosta