Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.

Eteisen matot

Eteisen matto

Eteinen on kodin ensivaikutelma, joten sen sisustuksen tulee olla sekä tyylikäs että käytännöllinen. Eteisen matolla on keskeinen rooli tervetulotoivotuksen luomisessa ja tilan viimeistelyssä. Eteisen matto tarjoaa paikan pyyhkiä jalkoja ja pitää lattiat puhtaina, samalla luoden kodikasta tunnelmaa ja antaen vieraille ensivaikutelman kodistasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja tyylikkäät eteisen matot, jotka täyttävät sekä kauneuden että käytännöllisyyden tarpeet.

Laadukas materiaalivalinta on tärkeä tekijä eteisen maton valinnassa, koska eteinen on alttiina kovalle kulutukselle ja likaantumiselle. Tarjoamme mattoja, jotka kestävät hyvin kulumista, ovat helppohoitoisia ja kestävät säännöllistä puhdistusta. Esimerkiksi sisalmatot ja juuttimatot ovat luonnollisia ja kestäviä vaihtoehtoja eteiseen, kun taas polypropeeni- ja vinyylimatot ovat helppohoitoisia ja vedenkestäviä vaihtoehtoja.

Eteisen maton tulee olla käytännöllinen

Eteisen maton valinnassa kannattaa myös ottaa huomioon maton liukumattomuus ja turvallisuus. Eteisessä liikutaan usein kiireessä, joten on tärkeää valita matto, joka pysyy tukevasti paikoillaan. Tarjoamme mattoja, joissa on liukuestepohja tai erityiset liukuesteominaisuudet, jotka takaavat maton pysymisen paikoillaan ja estävät liukastumiset.

Eteisen matto on käytännöllinen ja tyylikäs lisä eteiseen, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi ja luo kodikasta tunnelmaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä eteisen matto, joka täydentää sisustustasi ja luo viihtyisyyttä kotiisi!