30%

TILES TIKATTU PÄIVÄPEITTO

 

Tiles-päiväpeitto on Finarten pääsuunnittelijan Marianne Huotarin suunnittelema ja se on tehty pehmeästä puuvillasta. Päiväpeittoa koristaa geometrinen tikattu ruutu-kuvio ja sen sisällä on kerros pehmeää puuvillavanua, tehden siitä muhkean. Päiväpeiton etupuolella on graafinen kuvio yhdistäen viininpunaista, taivaansinistä, metsän vihreää sekä luonnonvalkoista, kun taas peiton toinen puoli on yksivärinen viininpunainen värikkäin tikkauksin. Luonnonvalkoinen kanttinauha viimeistelee design-päiväpeiton ilmeen. Päiväpeittoa voi käyttää molemmin puolin ja luoda näin helposti uutta tunnelmaa huoneeseen joko monivärisellä puolella tai simppelimmällä, yksivärisellä puolella. Päiväpeitosta on saatavilla kolme kokoa, joista isoin riittää hyvin parisängyn peitteeksi, kun taas pienin toimii hyvin myös jämäkämpänä puuvillavilttinä.

Valmistettu vastuullisesti käsityönä Intiassa.

100% puuvilla
Tämä viltti on valmistettu luomupuuvillasta. Puuvilla on helppohoitoinen materiaali, jonka voi vesipestä. Pese viltti 20 asteessa puuvillalle soveltuvalla pesuaineella. Muotoile takaisin muotoonsa kosteana. Tarvittaessa silitä nurjalta puolelta miedolla lämmöllä.

Finarten matot valmistetaan kierrätetyistä sekä luonnollisista materiaaleista käsityönä Intiassa, jonne perheyritys on jo 30 vuotta luonut työnteon mahdollisuuksia. Tuotanto mahdollistaa paikallisille toimeentuloa ja säilyttää samalla käsityötaitoja.

195,00 380,00 
136,50 266,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 136,50 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,