25%

Wabi, valkoinen

Wabi, viitaten japanilaiseen wabi-sabi ajatteluun, juhlistaa jokapäiväisen elämän ja yksinkertaisuuden rikkautta. Rento ruutukuvio on yhdistetty harmonisiin väreihin tässä pehmeässä villamatossa.

Wabi villamatto on käsin tuftattu ylellisestä villasta ja tarjoaa pehmeän tunteen varpaidesi alle. Sitä on saatavana kahdessa eri värissä: beigenä ja valkoisena.

Pehmeää villaa

Wabi-matto on ylellistä pehmeää käsintufattua villaa. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja villan pinta hylkii likaa luontaisesti. Jokainen Finarten matto on uniikki käsintehty kappale.

Laadukasta artesaanityötä

Wabi-matto on valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja Finarte on tiiviisti mukana työntekijöiden ja heidän perheidensä elämässä. Finarte pyrkii säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Nimi Wabi

Wabi, viitaten japanilaiseen wabi-sabi ajatteluun, juhlistaa jokapäiväisen elämän ja rentouden rikkautta. Tärkeintä on, että koti on juuri asujansa näköinen, vaikka viivat eivät olisi täysin suoria ja kaikki ojennuksessa.

280,00 550,00 
210,00 412,50 

Alin hinta 30 päivän aikana: 210,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle