Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.
-25%

RUUKKU VAALEANPUNAINEN

Suunnittelija Marianne Huotari  —

Marianne Huotari on helsinkiläinen keramiikka- ja tekstiilitaiteilija, joka töillään tulkitsee perinteitä modernilla otteella. Marianne on suunnitellut Finartelle useita rakastettuja tuotteita kuten Suovillan, Atriumin ja Väre -malliston.

Uniikki Kuosi Kahdessa Värissä —

Ruukku on osa Finarte Galleria -mallistoa. Maton kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta. Ruukku-matto on saatavilla kahdessa värissä, pinkkinä sekä kulta – vaaleansinisenä.

Pehmeää Villaa  —

Ruukku on käsin tuftattu pehmeästä villasta. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Jokainen käsinkudottu matto on uniikki oma kappaleensa.

Laadukasta Artesaanityötä —

Ruukku-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Ruukku kulta-vaaleansininen on tilattavissa vain ennakkotilauksena. Arvioitu toimitusaika on lokakuun lopussa.

Mattoliike Niemi, esittely

680,00 
510,00 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 510,00 

 

Ruukku on keramiikka- ja tekstiilitaiteilija Marianna Huotarin suunnittelema. Matto on ylellistä, paksua käsin tuftattua villaa, ja siinä on käytännöllinen puuvillapohjaus. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Maton pihjaus on napakkaa puuvillaa, mikä tekee siitä ryhdikkään. Ruukku on saatavissa kahdessa värissä: pinkkinä sekä kulta-vaaleansinisenä.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Pidä huolta Ruukku-matosta säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpoistolla. Pesu pesulassa.

Suunnittelija: Marianne Huotari
Materiaali: 80% Villa, 20% Puuvilla (pohjaus)

 

Lisätiedot

Koko

160 X 230 CM, 200 x 300 cm

SKU N/A Kategoriat , , ,
RUUKKU VAALEANPUNAINEN
680,00 
510,00