-30%30%

DYYNI

Suomalaisen muotoilijapariskunnan Saana ja Ollin suunittelemassa Dyyni matossa maanläheiset hiekan sävyt kohtaavat vapaamuotoisen aaltoilun. Käytännöllinen lyhytnukkainen matto on valmistettu vastuullisesti 100% kierrätetystä puuvillasta. Dyyni on suunniteltu kestämään aikaa ja elämää niin materiaalinsa kuin muotoilunsa puolesta. Matto on helppohoitoinen ja vesipestävä. Isoimmassa 200×300 koossa Dyynin kuvio toistuu kahden sijaan kolme kertaa.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

 

 

 

 

130,00 480,00 
91,00 336,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 91,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Hoito-ohje: Parhaiten matto pysyy siistinä säännöllisellä imuroinnilla. Ota imuroidessa huomioon, että nykyimurit ovat hyvin tehokkaita ja liian kova imuteho voi vahingoittaa mattoa. Huomioithan, että varsinkin nukkapintaiset, solmitut puuvillamatot, kuten pehmeä Dyyni, ovat napakasti kudottuja puuvillamattoja herkempiä liian kovalle imuroinnille. Käytä imuroidessasi pientä imutehoa ja mielellään matoille tarkoitettua suutinta. Tamppaamista ja ravistelua emme käsintehdyille matoille suosittele, sillä nämä voivat vahingoittaa maton rakennetta.

Hellävarainen käsinpesua tai laakapesu 30 asteessa (80F). Konepesu tai painepesurin käyttö ei ole sallittua. Käytä mietoa pesuainetta, etkä liota mattoa. Kuivata puuvillamatto varjoisassa paikassa tasaisella alustalla tai ripusta kuivumaan niin, että vesi valuu raitojen suuntaisesti. Märkää mattoa ei saa kääriä rullalle tai taitella. Paikalliset tahrat voi poistaa kevyesti hankaamalla kostealla siivousliinalla ja miedolla pesuaineella. Talvisaikaan pakkaskeleillä puuvillaisia mattoja voi pestä ja raikastaa myös puhtaassa lumessa.
 
Suunnittelija: Saana ja Olli Materiaali: Kierrätetty puuvilla
Katso esittelyvideo, Mattoliike Niemi
 

Lisätiedot

Koko

140 x 200 cm, 160 X 230 CM, 200 x 300 cm, 80 X 200 CM

Brandi

Finarte


TARJOUKSESSA