25%

JUURI KORI S

Ekologinen valinta —

Juuri-kori on tehty paikallisesta intialaisesta kasvista, jota kutsutaan nimellä baib (sabaigrass) – tämä on nopeasti uusiutuva, luonnollisesti kasvava ruohokasvi.

Käsintehty tuote —

Juuri-kori on täysin käsinpunottu paikallisesta ruohokasvista. Uskomme, että käsintehdyt tuotteet omaavat jotain erityistä, jokainen tuote on oma yksilönsä. Oksa-kori tukee myös tasa-arvoista työllisyyttä – korit ovat tehty kylän naisten toimesta.

Monipuolinen ja kätevä —

Juuri on yksi monipuolisimmista tuotteistamme. Se säilyttää pienet ja suuret tavarat sisällään, on hieno sisustuselementti ja lisäksi sen kantta voi käyttää tarjottimena.

Nordic Roots, Global Spirit —

Juuri kori heijastaa pohjoisia juuriamme selkeydellään ja luonnonläheisyydellään.  Kori on osa mallistoamme, jossa heijastuu pohjoiset juuremme ja maailman tuliaiset. Korin minimalistinen tyyli ja luonnollinen materiaali ovat täydellinen yhdistelmä tuomaan rouheaa ja tyylikästä säilytystilaa kotiisi.

50,00  37,50 

Alin hinta 30 päivän aikana: 37,50 

Kuvaus

JUURI KORI S

Juuri-kori on monipuolinen säilytin, kori ja tarjotin. Juuri-kori on käsin punottu Intian Sitapurissa paikallisten naisten toimesta. Se on myös ekologinen tuote – kori on tehty paikallisesta baib-nimellä kulkevasta kasvista, joka on luonnollisesti kasvava ja täysin kierrätettävä. Halkaisija 29 cm Korkeus 23 cm Korin yksilöllinen koko voi vaihdella +/- 5%  

Lisätiedot

Brandi

Finarte


TARJOUKSESSA