30%

BOND AQUA

Blending -mallisto —

Ihmiset – ideat – värit – muodot sulautuvat.

Finarten Blending (Sulautuminen) mallistossa yllättävät elementit sulautuvat yhteen luoden uusia muotoja. Mallisto rohkaisee katsomaan näkemäänsä pidemmälle, sinne missä rajat hälvenee yhteydeksi. Vähemmän vastakkainasettelua, enemmän uusia ideoita.

Pehmeää villaa  —

Bond on tasaisena kudottu villamatto, joka on miellyttävän tuntuinen jalan alla. Villa on helppohoitoinen ja luonnollisesti likaa hylkivä materiaali. Matto on valmistettu 90 % villasta, ja sen loimi on puuvillaa (10 %).

Värien kontrastia —

Bond on leikkisä yhdistelmä yksinkertaisuutta ja raikkaita raitoina risteäviä aksenttivärejä. Sen simppeli ja hauska ilme on hyvä lisä moneen sisustukseen.

330,00 690,00 
231,00 483,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 231,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

Bond on leikkisä yhdistelmä yksinkertaisuutta ja raikkaita raitoina risteäviä aksenttivärejä – vedenvihreällä pohjalla lomittuu raikkaan valkoiset ja violetit raidat sidoksen tavoin. Sen simppeli ja hauska ilme on hyvä lisä moneen sisustukseen. Matto on valmistettu korkealaatuisesta villasta napakasti kutomalla, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen.   Valmistettu käsityönä Intiassa. Tämän maton tuotanto on 100% jäljitettävissä. Huolla Bond-mattoa säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpuhdistuksella. Pesu pesulassa. Suunnittelija: Finarte Materiaali: 90 % villa, 10% puuvilla (loimi)  

Lisätiedot

Koko

140 x 200 cm, 170 X 240 CM, 200 x 300 cm


TARJOUKSESSA