25%

Zeniitti, harmaa-sininen

Zeniitti villamatto on Finarten uuden suunnittelijan Minni Havaksen suunnittelema. Maton graafinen kuvio, elävät värit ja pehmeä materiaali luovat täydellisen yhdistelmän.

Zeniitistä on saatavilla kaksi eri väriyhdistelmää: tummempisävyinen vaaleanpuna-ruskea sekä kirkkaampi ja vaaleampi harmaa-sininen. Valmistettu korkealaatuisesta villasta.

“Zeniitissä on nähtävissä auringon ja horisontin hahmot.”

–Minni Havas

Suunnittelija Minni Havas

Minni Havas on helsinkiläinen kuvittaja ja tekstiilisuunnittelija. Hänen taustansa muodin parissa on nähtävissä hänen töistään, jotka saavat usein inspiraationsa trendeistä ja pop-kulttuurista. Minnin tyyli kuvittajana on hyvin realistinen, mutta hänen suunnittelemissaan tekstiileissä näkyy usein tyylitellympi ja abstraktimpi ote. Zeniitti on Minnin ensimmäinen mattomalli Finartelle.

Laadukasta artesaanityötä

Zeniitti-matto on valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja Finarte on tiiviisti mukana työntekijöiden ja heidän perheidensä elämässä. Finarte pyrkii säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Pehmeää villaa

Zeniitti on tasaisena kudottu villamatto, joka on miellyttävän tuntuinen jalan alla. Matto on valmistettu 90 % villasta, loimi on puuvillaa (10 %).

340,00 770,00 
255,00 577,50 

Alin hinta 30 päivän aikana: 255,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Valmistettu käsityönä Intiassa. Suunnittelija: Minni Havas Materiaali: 90 % villa, 10 % puuvilla (loimi)

Lisätiedot

Koko

140×200 cm, 170×240 cm, 200×300 cm

Brandi

Finarte


TARJOUKSESSA