Ilmainen toimitus yli 200 € mattotilauksiin
(pl. yli 200cm leveät jättimatot)
Kotimaista mattokauppaajo viidellä vuosikymmenellä

Kotimaista mattokauppaa
jo viidellä vuosikymmenellä

Löydä uusi mattosi

0€ – 3000

Uusimmat tuotteet


Alennetut tuotteet


Matot netistä

Mattoliike Niemi on vuosikymmeniä toiminut kotimainen mattokauppa, joka sijaitsee Porissa. Mattoliike Niemen erikoisuutena ovat kotimaiset matot sekä muut korkealaatuiset matot ja sisustustuotteet.

Tuotteita myydään kaikkiin käyttötarkoituksiin. Eteisen matto, kylpyhuoneen matto, olohuoneen matto, keittiön matto, lastenhuoneen matto, terassimatot sekä monet muut käyttökohteet ovat valikoimassamme. Tarjolla olevia tuotteita on monia: juuttimatot, räsymatot, villamatot, nukkamatot, puuvillamatot, kuramatot sekä paljon muuta. Itämainen matto ja käsinsolmittu matto ovat helposti löydettävissä siinä missä kodin muutkin sisustustuotteet, kuten lampaantaljat, muut taljat, viltit, koristetyynyt ja seinävaatteet. Valikoimasta löydät edustusta tutuilta huippumerkeiltä: FinarteWoodnotesNarmaCarpetto4livingHestiaFanni KVM-Carpet ja Louis de Poortere. Mattoliike Niemeltä voi pyytää myös mittatilausmatot omien toiveiden mukaan.

Usean vuosikymmenen kokemuksella voimme tarjota poikkeuksellisen asiantuntevaa palvelua asiakkaillemme. Osta esimerkiksi Finarte matto tai muu huippulaadukas matto netistä tai tule asioimaan Porissa sijaitsevaan mattokauppaamme!