Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.

Louis De Poortere

Louis de Poortere on arvostettu belgialainen mattojen valmistaja, joka on tunnettu laadukkaista matoistaan. Yrityksen perinteet juontavat juurensa vuoteen 1859, jolloin Louis De Poortere perusti mattojen valmistusyrityksen Belgiassa. Jo tuolloin yrityksen tavoitteena oli yhdistää korkealaatuinen käsityötaito ja innovatiivinen suunnittelu mattojen valmistuksessa. Tänä päivänä Louis de Poortere on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista mattojen valmistajista maailmassa.

Louis de Poortere on tehnyt vuonna 2023 merkittäviä askeleita kestävämmän tuotannon kehittämisessä. Uusin mattoihin valikoitu polyester on materiaalina täysin kierrätettävä, ja matoissa on kaikki tyyppitarraa myöten tehty nyt täsmälleen samasta materiaalista. Lisäksi jokaisesta matosta löytyy jatkossa QR-koodi, jonka avulla käytetyn maton voi ilmaiseksi palauttaa tehtaalle. Tavoitteena on, että käytetyt matot pestään ja kunnostetaan second hand -uusiokäyttöön tai kierrätetään kuiduksi uusien Louis de Poortere -mattojen valmistukseen.

Louis de Poortere -matot ovat laadukkaita ja monipuolisia

Yksi Louis de Poorteren vahvuuksista on sen tinkimätön suhtautuminen laatuun ja käsityötaidon vaalimiseen. Jokainen Louis de Poortere -matto valmistetaan huolella ja käsin kutoen perinteisillä menetelmillä. Yritys yhdistää taitavan käsityöläisyyden moderniin teknologiaan ja innovatiivisiin valmistusmenetelmiin varmistaakseen mattojen tarkan viimeistelyn ja kestävyyden.

Louis de Poorteren -mattojen valikoima on monipuolinen ja laaja. Yrityksen mallistosta löytyy erilaisia kokoja, malleja, värejä ja kuviointeja, jotka sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin. Olipa kyseessä moderni minimalistinen koti, perinteikäs huvila tai elegantti kaupunkiasunto, Louis de Poortere -matot tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen sisustustyyliin.

Innovatiiviset ja ympäristöystävälliset Louis de Poortere -matot

Innovatiivinen suunnittelu on keskeinen osa Louis de Poorteren toimintaa. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja muotoilijoiden kanssa luodakseen mattoja, jotka ovat ainutlaatuisia ja tyylikkäitä. Louis de Poortere -matot heijastavat monenlaista inspiraatiota, kuten perinteisiä kuoseja, moderneja geometrisia muotoja, luonnon elementtejä ja taiteellisia vaikutteita.

Yrityksen sitoutuminen kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin on myös keskeinen osa Louis de Poorteren toimintaa. Yritys valitsee huolellisesti materiaalinsa ja panostaa resurssien tehokkaaseen käyttöön. Lisäksi Louis de Poortere tukee eettisiä työoloja ja pyrkii vähentämään ekologista jalanjälkeään valmistusprosessissaan.

Louis de Poortere -matot Mattoliike Niemeltä

Louis de Poortere on saavuttanut kansainvälistä mainetta ja menestystä mattojen valmistajana. Sen matot ovat saatavilla ympäri maailmaa ja niitä arvostetaan niiden laadun, tyylikkyyden ja kestävyyden vuoksi. Yrityksen mattoja voi löytää arvostetuista sisustus- ja huonekaluliikkeistä sekä verkkokaupoista.

Mattoliike Niemen valikoimasta löydät monet kuuluisat Louis de Poortere -matot. Tutustu mattoihin ja tilaa suosikkisi!