Hestia

Hestia

Hestia on arvostettu mattoja valmistava kotimainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan ja monipuolisesta valikoimastaan. Yritys yhdistää taidokkaasti suunnittelun, laadukkaat materiaalit ja perinteisen käsityötaidon luodakseen mattoja, jotka ovat sekä toiminnallisia että visuaalisesti houkuttelevia. Hestian matot tarjoavat kodikkuutta, tyylikkyyttä ja laadukasta suomalaista designia.

Hestian tarina sai alkunsa vuonna 1971, kun perustaja Eija Rasinmäki päätti perustaa oman mattojen valmistusyrityksen. Hänen tavoitteenaan oli luoda mattoja, jotka heijastaisivat suomalaista perinnettä ja laadukasta käsityötä.

Suositut Muumi-matot Hestialta

Hestia on myös sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Yritys pyrkii vähentämään ekologista jalanjälkeään valitsemalla kestäviä materiaaleja ja tekemällä tietoisia valintoja valmistusprosessissaan. Hestia huolehtii myös työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tekee yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa tukien paikallista työllisyyttä.

Hestia on arvostettu mattomerkki

Hestia panostaa vahvasti laatuun ja kestävyyteen kaikessa toiminnassaan. Yritys käyttää huolella valittuja, laadukkaita materiaaleja, kuten villaa, pellavaa ja puuvillaa, varmistaakseen mattojen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Hestia-matot ja Muumi-matot ovat korkealaatuisia ja helppohoitoisia, mikä tekee niistä käytännöllisiä valintoja kodin sisustamiseen.

Hestia-matot ovat saavuttaneet ansaittua arvostusta niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Yritys toimittaa mattoja ympäri maailmaa ja sen tuotteita löytyy monista arvostetuista sisustusliikkeistä ja verkkokaupoista. Hestian matot ovat taidokkaasti suunniteltuja ja valmistettuja, ja ne tuovat kauneutta ja tyylikkyyttä tilaan kuin tilaan.

Mattoliike Niemen valikoimasta löydät monet suositut Hestia-matot ja Muumi-matot. Muumi-matto pyöreänä on suosittu tuote, minkä vuoksi pyöreitä Muumi-mattoja löydät useina eri malleina. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!

 

Näytetään kaikki 39 tulosta