Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.
Ale!

VERA, musta

Vera on kestävä, kuvioitu villamatto. Yksinkertainen kuviointi ja kestävä materiaali tekevät matosta ajattoman ja kestävän valinnan. Villalla on luonnostaan ​​likaa hylkivä vaikutus ja se on helppo pitää puhtaana. Vera villamatto on täydellinen valinta keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja ruokailutilaan. Materiaali on villaa, loimi BCI-puuvilla. Käsintehty matto, joten jokainen matto on uniikki ja koko saattaa vaihdella hieman annetuista mitoista.

Alkuperäinen hinta oli: 239,00 €.Nykyinen hinta on: 149,00 €.

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 149,00 

Maton hoito-ohjeet: Imuroi matto säännöllisesti. Vältä maton voimakasta hankaamista imuroinnin aikana. Poista tahrat kostealla liinalla mahdollisimman pian ilman voimakasta hankaamista. Älä liota mattoa. Painepesurin käyttö maton pesussa on kiellettyä, se saattaa vaurioittaa maton rakennetta. Käytä pesussa mietoja neutraaleja tai heikosti emäksisiä pesuaineita, älä käytä liuottimia sisältäviä pesuaineita. Suosittelemme matolle ammattimaista laakapesua mattopesulassa.

Talvella villamaton voi puhdistaa puhtaalla pakkaslumella (-10 °C tai enemmän). Imuroi ensin matto puhtaaksi irtoroskista. Matto tulee viedä viilenemään ulos noin 30 – 60 minuuttia ennen lumipesua. Jos mattoa ei viilennä ennen pesua, lumi sulaa ja tarttuu mattoon kiinni. Ripottele lunta matolle ja kierittele mattoa lumessa molemmin puolin tai harjaa mattoa pehmeällä harjalla. Harjaa irtolumet pois ja vie matto kuivumaan sisälle.

Villa. Loimi BCI-puuvillaa.
Maton valmistustavasta johtuen maton koko voi poiketa ilmoitetusta koosta +/-5 %.

Alkuperämaa Intia

Lisätiedot

Brändi

Decoforia

Koko

160 X 230 CM, 200 x 290 cm

VERA, musta
Alkuperäinen hinta oli: 239,00 €.Nykyinen hinta on: 149,00 €.