RUBIN RECLINER, NOSTOAVUSTEINEN, HARMAA

 

Verhoilumateriaali Friday-kangasta, väri harmaa.
Tuolissa laadukas Okin sähköinen avausmekanismi.
Tuplamoottorinen, voit säätää jalkarahia ja selkänojaa erikseen.
Tukevarunkoinen recliner tuoli, jossa istuinmukavuutta lisäävät pussijouset istuinosassa.

Leveys 82cm
Syvyys 97cm
Korkeus 108cm
Istuinkorkeus 51cm
Istuinsyvyys 52cm

KATSO VIDEO

 

TOIMITUSAIKA 3-4 PÄIVÄÄ

915,00 

1 varastossa

Alin hinta 30 päivän aikana: 823,50 
Osastot: , ,

Kuvaus

Rubin nostoavusteisen tuolin käyttöönotto on helppoa.

Nostoavusteinen tuoli on tuoli, joka on varustettu sähköisellä nostomekanismilla, joka auttaa käyttäjää nousemaan seisomaan tai istumaan alas. Tällaisella tuolilla on useita etuja erityisesti ihmisille, joilla on liikkumisvaikeuksia tai jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista. Nostoavusteinen tuoli on tuoli, joka on varustettu sähköisellä nostomekanismilla, joka auttaa käyttäjää nousemaan seisomaan tai istumaan alas. Tällaisella tuolilla on useita etuja erityisesti ihmisille, joilla on liikkumisvaikeuksia tai jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista.
  1. Helppo käyttää: Nostoavusteinen tuoli on helppo käyttää, sillä se tarjoaa sähköisen nostomekanismin avulla käyttäjälle tarvittavan avun seisomaan tai istumaan alas.
  2. Parantaa itsenäisyyttä: Tämän tyyppinen tuoli voi auttaa käyttäjää tulemaan riippumattomammaksi, koska se vähentää tarvetta saada apua toisilta ihmisiltä esimerkiksi seisomaan tai istumaan alas.
  3. Helpottaa kipua: Nostoavusteinen tuoli voi auttaa vähentämään kipua ja vaivaa, jotka liittyvät seisomaan tai istumaan alas, erityisesti henkilöille, joilla on nivel- tai lihassairauksia.
  4. Parantaa verenkiertoa: Nostoavusteinen tuoli auttaa myös parantamaan verenkiertoa, sillä se kannustaa käyttäjää seisomaan ja kävelemään, mikä voi auttaa verenkierron paranemisessa.
  5. Parantaa henkistä hyvinvointia: Tämän tyyppinen tuoli voi myös auttaa parantamaan käyttäjän henkistä hyvinvointia, sillä se tarjoaa heille enemmän vapautta ja riippumattomuutta, mikä voi johtaa parempaan itsetuntoon ja yleiseen hyvinvointiin.
  6. Mukavuus: Nostoavusteinen tuoli on yleensä varustettu mukavilla pehmusteilla ja istuimilla, joten se voi olla erittäin mukava istua ja rentoutua.
  7. Turvallisuus: Nostoavusteinen tuoli voi myös olla turvallisempi käyttää kuin perinteinen tuoli, sillä se tarjoaa käyttäjälle enemmän tukea ja vakautta.
Yhteenvetona voidaan todeta, että nostoavusteinen tuoli tarjoaa useita etuja ihmisille, joilla on liikkumisvaikeuksia tai tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Se voi auttaa parantamaan käyttäjän itsenäisyyttä, mukavuutta, turvallisuutta, henkistä hyvinvointia ja yleistä terveyttä.

Lisätiedot

Brandi

TENSTAR


TARJOUKSESSA