LANA VALKOINEN

Nukkapintaiset matot ovat erittäin pehmeitä.

Nukkapintaiset matot tuovat sisustukseen pehmeitä miellyttäviä pintoja. Yksivärinen tai kuviollinen. Pitkä tai lyhyt nukka, aivan kuten sinä haluat. Kaikki nukkamattomme ovat antistaattisia ja erittäin helppohoitoisia.

Nukkamatot sopivat jokaiselle jalkojen alle lämmittämään ja luomaan kotiin vähän ylellisyyttä ja mukavuutta. Nukkamatto voi pehmentää kotisi linjoja ja se tekee siitä kodikkaamman ja kutsuvamman. Matto sopii mihin tahansa kodin huoneeseen. Avarra tilaa vaalealla matolla, tai luo tunnelmaa tummalla matolla. Huomioi kuitenkin se, että jos esimerkiksi muut olohuoneen huonekalut ovat tummia, kannattaa ehkä hankkia vaalea matto tasapainottamaan huoneen värimaailmaa. Jos matossa on kiiltäviä lankoja, mattojen päälle laitetut huonekalut eivät tartu maton pintaan. Tällaisen maton voit asettaa vaikkapa sohvakalustosi alle. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi ostamalla superpehmeä nukkamatto kotiisi.

49,50 119,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 49,50 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

Lana on moderni kuvioinen ohuella nukkapinnalla oleva helppohoitoinen matto. 100% polypropeeni, heatset käsitelty. Antistaattinen. Kaikki kodin sisätilat.  

Lisätiedot

Koko

133×190 cm, 160 x 235 cm, 200 x 290 cm


TARJOUKSESSA