-54%

TARJOUS HÄRÄNTALJAT RUSKEA

Taljat ovat vanhimpia luonnollista alkuperää olevia lattiapäällysteitä. Kestävät ja helposti huollettavat häräntaljat ovat käytännöllisiä sekä upeita erilaisia ​​lattiapäällysteitä.

Valikoimamme lehmännahat ovat Etelä-Amerikasta. Naudan ihon polttamisen ja laiduntamisen merkit, arvet, turkipinnan värierot ja korjaukset sekä epätasainen karvatiheys vain vahvistavat taljan aitoutta eivätkä millään tavalla heikennä tuotteen laatua. Jokainen lehmännahan muoto, kuvio ja väri on ainutlaatuinen!

Talja Valikoima sisältää nahkoja, joissa on luonnollisia ja painettuja kuvioita.

 

Alkuperäinen hinta oli: 389,00 €.Nykyinen hinta on: 179,00 €.

1 varastossa

Alin hinta 30 päivän aikana: 179,00 

Kuvaus

 1. HUIPPUTARJOUS   HINTA VAIN  179  €    Luonnollinen lehmännahka soveltuu käytettäväksi kuivissa tiloissa, joissa käsittely on vähäistä tai keskitasoa.
 2. Käyttöön oton jälkeen talja saattaa tarvita aikaa tasoittumiseen. Taitokset häviävät muutamassa päivässä, kun talja levitetään suoraan.
 3. Taljan laiduntamisen merkit, arvet, turkipinnan värierot ja korjaukset sekä epätasainen karvatiheys vain vahvistavat taljan aitoutta eivätkä millään tavalla heikennä tuotteen laatua.
 4. Tuotteet, joilla on vahvat reunat, kuten tuolin jalat, pyörät tai muut huonekalut, voivat vahingoittaa taljan turkispintaa käytön aikana.
 5. Pitkäaikainen voimakas auringonvalo voi valkaista taljan pintaa.
 6. Nahoilla on ominainen haju, joka voi voimistua huoneissa, joissa on korkea kosteus. Hajun vähentämiseksi ripusta talja pihalle tuuletettavaksi.
 7. Suosittelemme taljan kääntämistä ajoittain kulumisen tasoittamiseksi.
 8. Taljan sisäkaarien reunat voivat käpristyä hieman ja ulkonevat reunat pyörivät hieman käytön aikana – tämä on luonnollinen ja luonnollinen prosessi luonnolliselle taljalle.
 9. Voimakas lattialämmitys voi aiheuttaa taljan kuivumisen liikaa.

KUNNOSSAPITO JA PUHDISTUS

 1. lehmännahkoja on helppo hoitaa.
 2. Ravista taljaa varovasti irtonaisen pölyn ja roskien poistamiseksi.
 3. Suosittelemme, että puhdistat taljan varovasti pölynimurilla, siirtämällä harjaton suutin vain hiuksiin.
 4. Älä hiero suutinta tai harjaa liiallisella voimalla tai vastahiuksilla – se voi aiheuttaa hiusten rikkoutumisen ja liiallisen hiustenlähdön ja aiheuttaa karvattomia laikkuja iholla, etenkin kaulassa, vatsassa ja jaloissa.
 5. Ajoittain talja voidaan puhdistaa kevyesti puhtaalla liinalla, joka on kostutettu lämpimällä vedellä tai neutraalilla saippualiuoksella hiusten suuntaan. Vältä voimakasta hankausta.
 6. Vesipesu, höyrypuhdistin tai kuivapesu eivät sovellu taljalle
 7. Älä käytä valkaisuainetta, liuotinpohjaisia ​​tai hankaavia puhdistusaineita.
 8. Poista taljaan joutuneet nesteet tai kiinteät aineet pyyhkimällä paperipyyhkeellä, pehmeällä liinalla tai sienellä tahran reunasta tahran keskelle.

Lisätiedot

Brandi

Mattoliike Niemi


TARJOUKSESSA