Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.
Ale!

PORONTALJA

Pokka Reindeer Hides valmistaa koristetaljat napapiirillä, lähellä raaka-aineiden alkuperää.

Jotta koristetalja tuottaisi sinulle iloa mahdollisimman pitkään, noudata huolellisesti alla olevia taljan hoito-ohjeita.

On mahdollista, että ostettuasi taljan ja vietyäsi sen kotiin, taljasta saattaa irrota yksittäisiä karvoja. Poron karva on sisältä ontto ja näin ollen altis katkeamaan.

Osittain yksittäinen karvanlähtö saattaa myös johtua tuotannon lukuisista vaiheista, jossa taljaan kohdistuu mekaanista rasitusta. Yleensä karvanlähtö tasoittuu seuraavien kuukausien aikana.

Huomioi kuitenkin, että talja on yksilöllinen luonnontuote ja sen luonteen vuoksi karvaa tulee lähtemään pieniä määriä jatkossakin taljan elinkaaren ajan. Suosittelemme aina varovaista käsittelyä taljalle.

Lemmikkieläimet saattavat ihastua kovasti porontaljaan, mutta näillä on myös taipumus käpälillään irrottaa taljan karvoja.

Taljaa ei myöskään tulisi koskaan asettaa tulisijan tai lämmityselementin läheisyyteen. Samoin voimakas lattialämmitys ei ole paras mahdollinen alusta taljalle, sillä kuumuus lisää taljan kuivumista. Taljaa ei myöskään suositella säilyttävän suljetussa pussissa tai rullalla, jolloin se ei pääse hengittämään. Vältä aina taljan kovaa käsittelyä, hankaamista tai ravistamista.

Mikäli taljan päälle kaatuu nestettä, tulee neste pyyhkiä varovaisesti pois. Mikäli nahkapuoli pääsee kastumaan, käännä talja kuivumaan märkäpuoli ylöspäin. Aseta talja vaakatasoon, mikäli mahdollista.

Taljaa on mahdollista puhdistaa varovaisesti imuroiden tekstiilisuulaketta käyttäen. Säädä imuteho mahdollisimman pieneksi ja imuroi aina myötäkarvaan.

Hyvä tapa nauttia taljan kauneudesta mahdollisimman pitkään on asettaa talja esimerkiksi koristeeksi seinälle. Poron talja ei kestä toistuvaa kävelyä sen päällä ja mikäli taljan päällä astellaan usein, tulee karvapuoli vaurioitumaan johtuen karvan onttoudesta. Kun taljasta pitää hyvää huolta, tulee se säilymään alkuperäisen kaltaisena vuosia.

Toivomme, että nautit porontaljastasi ja se tuottaa sinulle paljon iloa– talja on aito kappale arktista luontoa!

Alkuperäinen hinta oli: 139,00 €.Nykyinen hinta on: 89,00 €.

Varastossa

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 89,00 

Porontalja on luonnollinen, monikäyttöinen ja lämminhenkinen aito luksustuote. Sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkokoristeena seinällä, koristepäällisenä, vaatteena, istuinsuojana sekä istuinlämmittimenä kelkassa, reessä ja retkeilyssä. Porontalja on kaunis sisustuselementti kertoen tarinaa pohjoisen ainutlaatuisesta luonnosta. Taljan avulla luot kodikkuutta ja tunnelmallisuutta sinulle tärkeässä paikassa.

Jokainen talja on yksilöllinen, käsityönä valmistettu tuote, jolla on jokaisella oma tarinansa.

Lisätiedot

PORONTALJA
Alkuperäinen hinta oli: 139,00 €.Nykyinen hinta on: 89,00 €.