Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin (pl. yli 200cm leveät jättimatot)

Search
Close this search box.

BIRKA NATUR

35,00 139,00 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 35.00€

Birka on käsinkudottu villamatto, jossa on tyylikäs melerad-viimeistely kermanvalkoisia ja kevyitä beigen sävyjä. Matossa on koristeellinen nahkayksityiskohta, jossa on painatus, ja että matto on käännettävä ja sitä voidaan käyttää molemmin puolin.

Birka on kestävä matto, joka on kestävä ja helppo puhdistaa, koska villa on materiaali, joka on luonnostaan likaa hylkivä. Koska kaikki matot ovat käsin kudottuja, se voi vaihdella hieman jokaisen kopion välillä, mikä tekee kaikista matoista ainutlaatuisia.

 

Hoito ja messut – REACH

Jokainen Birka-matto on valmistettu oikeudenmukaisin ehdoin, joten se on merkitty Care & Fair -messuilla. Care & Fair on järjestö, joka taistelee lapsityövoimaa vastaan Intiassa ja keskittyy parantamaan perheiden olosuhteita rakentamalla ja ylläpitämällä päiväkoteja, kouluja ja sairaaloita. Lue lisää Care & Fair www.care-fair.org.

Birka noudattaa myös EU:n ympäristödirektiivin (REACH) vaatimuksia, mikä tarkoittaa, että tuotteessa ei käytetä haitallisia aineita.

 

Tiedot ja hoito-ohjeet

Materiaali: 80% Villa

20% Puuvilla

Tyyppi: Käsinkudottu matto

Paksuus: Noin 10 mm

Käännettäviä: Kyllä

Pesuohjeet: Puhdista tahrat pyyhkeellä tai pehmeällä harjalla, vedellä ja saippualla. Koko maton puhdistamiseen on suositeltavaa pestä.

Vinkki: Koska uudessa villamatosta lähtee  uutena hivenen villanukkaa, se on hyvä imuroida säännöllisesti

      

Lisätiedot

Koko

160 X 230 CM, 60 x 120 cm, 80 x 180 cm, 80 x 240 cm

SKU N/A Kategoriat , ,
BIRKA NATUR
35,00 139,00