Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin

-20%

LINA, Beige

 

Lina villamatto on kestävä ja kaunis matto. Kaunis meleerattu terraväritys on hillitty ja soveltuu kodin moneen tilaan. Villalla on luonnostaan ​​likaa hylkivä vaikutus ja se on helppo pitää puhtaana. Lina-villamatto on täydellinen valinta keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja ruokailutilaan. Materiaali on villaa ja loimi BCI-puuvilla. Matto on käsintehty, joten jokainen matto on uniikki.

199,00 299,00 
159,20 239,20 

Alin hinta viime aikoina: 199€

Maton hoito-ohjeet: Imuroi matto säännöllisesti. Vältä maton voimakasta hankaamista imuroinnin aikana. Poista tahrat kostealla liinalla mahdollisimman pian ilman voimakasta hankaamista. Älä liota mattoa. Painepesurin käyttö maton pesussa on kiellettyä, se saattaa vaurioittaa maton rakennetta. Käytä pesussa mietoja neutraaleja tai heikosti emäksisiä pesuaineita, älä käytä liuottimia sisältäviä pesuaineita. Suosittelemme matolle ammattimaista laakapesua mattopesulassa.

Talvella villamaton voi puhdistaa puhtaalla pakkaslumella (-10 °C tai enemmän). Imuroi ensin matto puhtaaksi irtoroskista. Matto tulee viedä viilenemään ulos noin 30 – 60 minuuttia ennen lumipesua. Jos mattoa ei viilennä ennen pesua, lumi sulaa ja tarttuu mattoon kiinni. Ripottele lunta matolle ja kierittele mattoa lumessa molemmin puolin tai harjaa mattoa pehmeällä harjalla. Harjaa irtolumet pois ja vie matto kuivumaan sisälle.

Villaa. Loimi BCI-puuvillaa.
Maton valmistustavasta johtuen maton koko voi poiketa ilmoitetusta koosta +/-5 %

Alkuperämaa Intia

Lisätiedot

Brändi

Decoforia

Koko

160 X 230 CM, 200 x 290 cm

SKU N/A Kategoriat , , ,
LINA, Beige
199,00 299,00 
159,20 239,20