Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin

-20%

KIARA, MONIVÄRINEN

Kiara matto on upea ja ylellinen villamatto. Käsinkudotussa matossa on näyttävä, katseita keräävä kuviointi ja värimaailma. Kestävä luonnonmateriaali on luonnostaan antibakteerinen ja se on helppo pitää puhtaana. Kiara villamatto sopii myös astmaatikon ja allergisen kotiin. Käsinkudottu matto, joten jokainen matto on aina uniikki.

399,00  319,20 

Alin hinta viime aikoina: 399€

 

Villaa. Loimi BCI-puuvillaa.
Maton valmistustavasta johtuen maton koko voi poiketa ilmoitetusta koosta +/-5 %.

Maton hoito-ohjeet: Imuroi matto säännöllisesti. Vältä maton voimakasta hankaamista imuroinnin aikana. Poista tahrat kostealla liinalla mahdollisimman pian ilman voimakasta hankaamista. Älä liota mattoa. Painepesurin käyttö maton pesussa on kiellettyä, se saattaa vaurioittaa maton rakennetta. Käytä pesussa mietoja neutraaleja tai heikosti emäksisiä pesuaineita, älä käytä liuottimia sisältäviä pesuaineita. Suosittelemme matolle ammattimaista laakapesua mattopesulassa.

Talvella villamaton voi puhdistaa puhtaalla pakkaslumella (-10 °C tai enemmän). Imuroi ensin matto puhtaaksi irtoroskista. Matto tulee viedä viilenemään ulos noin 30 – 60 minuuttia ennen lumipesua. Jos mattoa ei viilennä ennen pesua, lumi sulaa ja tarttuu mattoon kiinni. Ripottele lunta matolle ja kierittele mattoa lumessa molemmin puolin tai harjaa mattoa pehmeällä harjalla. Harjaa irtolumet pois ja vie matto kuivumaan sisälle.

Lisätiedot

Brändi

Decoforia

Koko

160 X 230 CM

KIARA, MONIVÄRINEN
399,00  319,20